Uutiset

15.4.2024Jänismajan kevättalkoot 11.5. Klo:9 alkaenLue lisää »8.2.2024Saalispalautearvonta toteutettuLue lisää »3.7.2023Taimenen kalastus jatkuu!Lue lisää »

Satunnaiset kuvat

salakka
kaverit

Keskustelu

MikaLNaissaaren kota?23.6.2015 0.37
Juttua on kiertänyt että naissaaren kota oltaisiin kunnan puolesta purkamassa ellei seura ottaisi sitä hoidettavaksi? Jos näin on niin antaa purkaa ainakin omasta mielestä enkä ilmeisesti ole ainut kuka tätä tahtoisi. Kesäisin kalastelu tuolla ei kovin rentouttavaa ole känniörinöiden ja muunkin metelin puolesta. Nytkin tässä 4 hengen seurue suht kovaäänisesti juopotteli ja pois mennessään särki autosta sivuikkunan ja toisen kalastan autosta ilmeisesti kovasti yritti saada sivupeiliä irti siinä onnistumatta. Vaikka virkavallan saapumisessa kesti niin tämä nuoruuden uhmaa läpikäyvä urho ei saanut juostua poliisia karkuun vaikka näin kuulemma yritti. Kyseinen kota on harvoin kalastajien käytössä kuitenkaan.. Yleensähän se kerää muita "juhlijoita". Kalan kilohinta kyllä nyt pompsahti aika korkealle. Tämäkin jehu ilmeisesti vanhoja tuttuja niin eipähän tässä rahallista korvausta ole tulossa...

EppuRe: Naissaaren kota?25.6.2015 6.31
Ihan samanlaiset havainnot itsellä tuosta kodan käytöstä. Vaikka olisi mukava tarjota kalastajille mahdollisuus tulien tekoon ja suoja vesisateesta niin se ei taida Vaajakoskella olla mahdollista nistien piikittäessä itseään siellä ja muuten vaan Ö - kategorian Gytovien kakkaillessa penkeille ja muuta mukavaa! Sitähän voi itse miettiä että menisinkö uudelleen vierasluvalla sellaiseen paikkaan kalalle jossa meininki on tota luokkaa....itse EN ainakaan!

V.LempinenRe: Naissaaren kota?25.6.2015 17.55
Hyvä kotahan tuo on. Ajaisi asiansa vaikka jänismajalla, mutta ei taida sinnekkään mahtua. Ja tuskimpa kaupunki edes myisi. Antaa kaupungin purkaa.

Marko HRe: Naissaaren kota?29.6.2015 14.11
9 vuotiaan pojan kanssa käytiin maanantaina tai tiistaina viime viikolla. Hemmetinmoinen ryyppysakki kodassa ja älytön meteli ja rähinäviinaakin oli vissiin juotu. Ei kalastettu niemestä kauaa. Laituriltakin lähdettiin aiemmin kuin oli tarkoitus, ennen kuin olisi saanut alkaa noukkimaan remusakkia virrasta Ei lapsen kanssa moisessa paikassa viitsinyt olla. Purkuun vaan koko kota ja siirto jos siihen mahdollisuus ilmenee. Kalastusalueen kylttikin näkyi olevan virrasssa sillan alla. Täytyy käydä joku kerta kahluuhousujen kanssa keräämässä se ylös.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: