Uutiset

31.8.2021Taimenen syysrauhoitus alkaa 1.9. alkaenLue lisää »31.5.2021Seuran kevätkokous 2021 (etänä) 16.6. klo:18.00 alkaen.Lue lisää »

Uusimmat kuvat

Jäsenhakemuslomake

Lähetämme alla olevien tietojen perusteella sinulle haluamasi maksulomakkeet, joten täytä lomake huolella!Perimme jäseniltämme automaattisesti liittymismaksun (aikuiset 40e, nuorilta ei peritä liittymismaksua, sekä jäsenmaksun (aikuiset 45e ja nuoret 20e).Virtalupa maksaa aikuisille 80e / vuosi ja nuorille (alle 18-vuotta) 30e.Seuramme kautta liitytään myös valtakunnallisiin keskusjärjestöihin joista on jäsenille tarjolla etuja. Suomen Vapaa-ajan Kalastajien keskusjärjestö ja Metsästäjäliitto perii maksut suoraan liittyneiltä jäseniltään (kts. hintatiedot ja edut liiton kotisivuilta!).HUOM!Vuoden 2017 alusta on myös mahdollista anoa seuramme jäsenyyttä seuran säännöissä määritellyn alueen ulkopuolelta.Seuran syyskokous päättää vuosittain kiintiön ulkopuolelta hyväksyttävien jäsenien määrästä.Vuoden 2020 määräksi päätettiin 25 jäsentä. Ulkopuolelta liityttäessä liittymismaksu aikuisilta on ensimmäisenä vuotena 80e. Nuorilta liittymismaksua ei peritä.

Nimi
Osoite
Postinumero
Syntymäaika
Ammatti
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite

Olen kiinnostunut seuraavista palveluista

Valintaruuturyhmä
Kalastan
Metsästän
Haluan ostaa virtaluvan
Liityn Suomen Vapaa-ajankalastajiin
Liityn Suomen Metstästäjänliittoon
Palaute seuralle /Vapaamuotoinen hakemus
*Hyväksyn tietosuoja- ja rekisteriselosteen sekä henkilötietojeni käsittelyn. Tietosuoja- ja rekisteriseloste luettavissa osoitteessa https://www.koukkupaukku.net/34249