Uutiset

2.7.2024Taimenen kalastus voi jatkua vedenlämpöjen laskettuaLue lisää »8.2.2024Saalispalautearvonta toteutettuLue lisää »3.7.2023Taimenen kalastus jatkuu!Lue lisää »

Satunnaiset kuvat

Taimen 62cm
Taimen 59cm

Jäseneksi hakeville

Jäsenhakulomake löytyy täältä!

Lähdetäänkö kalalle tai metsälle? 

Kiinnostaako kalastus tai metsästys? Jos kiinnostaa niin kannattaa jatkaa lukemista!

Vaajakosken Koukku ja Paukku ry on 70-vuotias seura, jonka pääasiallinen tarkoitus on parantaa jäsenilleen heidän harrastuksen parissa viettämäänsä aikaa. Nykyään aika on rajallista ja siksi jokainen rentouttavan harrastuksen piirissä vietetty hetki tulee maksimoida tehokkuuden nimissä? Tehokkuuden maksimointi ja rentouttava vapaa-aika eivät jollain tavalla sovi yhteen samaan lauseeseen edes huonosti, mutta pyrimme kuitenkin siihen että jäsenillämme olisi mahdollisimman kivaa! 

Ja kivaahan KoukkuPaukkulaisille riittää... Meitä on tällä hetkellä reilu 400 jäsentä ja ainakin kuluneen kevään osalta näyttää siltä että määrä kasvaa.

Meillä on etuoikeus hallinnoida Vaajavirran vesialuetta, joka tarjoaa erinomaiset puitteet kalastusharrastukselle. 

Seura järjestää leikkimielisiä kilpailuita ja tapahtumia jäsenilleen läpi vuoden! Seura omistaa kaksi mökkiä (Jänismaja Konnevedellä ja Poronmaja Päijänteellä) ja molemmat ovat jäsenten vuokrattavissa vähintäänkin huokeaa korvausta vastaan. Seuralla on myös paljon molempiin harrastuksiin liittyvää tarpeistoa, jotka ovat seuralaisten vuokrattavissa / lainattavissa.

Ja siitä kivasta, eli jos ei vielä löytynyt mitään kivaa, niin kerro meille mitä se kiva olisi! Laita vaikka palautetta niin hoidetaan asiaa eteenpäin. Otamme mielellämme vastaan kaikki kehitysehdotukset, jotta voisimme parantaa jäseniemme laatuaikaa hyvän harrastuksen parissa!

Kuinka pääsen mukaan?

Seuramme jäseneksi voivat anoa kaikki vaajakoskelaiset (Oravasaari, Leppälahti, Vaajakoski, Haapaniemi ja Jyskä). Vuoden 2017 alusta jäseneksi voi hakea myös alueen ulkopuolinen henkilö, joita hyväksytään seuraan rajoitetusti.

Jäsenhakulomake löytyy täältä!

Hallitus käsittelee jäsenhakemukset kokouksessaan ja kun tulet hyväksytyksi jäseneksi niin lähetämme sinulle sähköisesti oheismateriaalia, joka sisältää jäsentiedotteen, sekä vahvistuksen jäsenyydellesi.

Seuran liittymismaksut (aikuiset 40€, alueen ulkopuoliset 80€, nuorille ei liittymismaksua), liittymismaksu peritään kerran seuraan liittymisen yhteydessä.

Jäsenmaksut (aikuiset 50€, nuoret 20€), jäsenmaksu peritään kalenterivuosittain.

Virtalupa (aikuiset 80€, nuoret 30€), virtalupamaksu peritään kalenterivuosittain.

Tiedotamme tapahtumistamme kotisivuillamme, facebookissa ja Instagramissa, joten tervetuloa seuraamme!

Lisätietoa sinua kiinnostavista palveluistamme löydät aktiviteetti-osion alta tai kysyäkin voit esim. hallituksen jäseniltä!