Uutiset

31.8.2021Taimenen syysrauhoitus alkaa 1.9. alkaenLue lisää »31.5.2021Seuran kevätkokous 2021 (etänä) 16.6. klo:18.00 alkaen.Lue lisää »

Uusimmat kuvat

Jäseneksi hakeville

Lähdetäänkö kalalle tai metsälle? 

Kiinnostaako kalastus tai metsästys? Jos kiinnostaa niin kannattaa jatkaa lukemista!

Vaajakosken Koukku ja Paukku ry on 70-vuotias seura, jonka pääasiallinen tarkoitus on parantaa jäsenilleen heidän harrastuksen parissa viettämäänsä aikaa. Nykyään aika on rajallista ja siksi jokainen rentouttavan harrastuksen piirissä vietetty hetki tulee maksimoida tehokkuuden nimissä? Tehokkuuden maksimointi ja rentouttava vapaa-aika eivät jollain tavalla sovi yhteen samaan lauseeseen edes huonosti, mutta pyrimme kuitenkin siihen että jäsenillämme olisi mahdollisimman kivaa! 

Ja kivaahan KoukkuPaukkulaisille riittää... Meitä on tällä hetkellä noin 400 jäsentä ja ainakin kuluneen kevään osalta näyttää siltä että määrä kasvaa.

Meillä on etuoikeus hallinnoida Vaajavirran vesialuetta, joka tarjoaa erinomaiset puitteet kalastusharrastukselle. Meillä on metsälupia tarjolla ja jos hyvä hirviporukka saadaan kokoon niin eiköhän sellaisellekin sopivat maa-alueet hankita!

Seura järjestää leikkimielisiä kilpailuita ja tapahtumia jäsenilleen läpi vuoden ja jatkossa pyrimme lisäämään määrää entisestään! Seura omistaa kaksi mökkiä (Jänismaja Konnevedellä ja Poronmaja Päijänteellä) ja molemmat ovat jäsenten vuokrattavissa vähintäänkin huokeaa korvausta vastaan. Seuralla on myös paljon molempiin harrastuksiin liittyvää tarpeistoa, jotka ovat seuralaisten vuokrattavissa / lainattavissa.

Ja siitä kivasta, eli jos ei vielä löytynyt mitään kivaa, niin kerro meille mitä se kiva olisi! Laita vaikka palautetta niin hoidetaan asiaa eteenpäin. Otamme mielellämme vastaan kaikki kehitysehdotukset, jotta voisimme parantaa jäseniemme laatuaikaa hyvän harrastuksen parissa!

Kuinka pääsen mukaan?

Seuramme jäseneksi voivat anoa kaikki vaajakoskelaiset (Oravasaari, Leppälahti, Vaajakoski, Haapaniemi ja Jyskä). Vuoden 2017 alusta jäseneksi voi hakea myös alueen ulkopuolinen henkilö, joita hyväksytään seuraan rajoitetusti.

Jäsenhakulomakkeita löytyy Wanha Paja-myymälästä Naissaaressa ja täytetyn lomakkeen voi palauttaa Wanhan Pajan kassalle. Tai halutessasi voit lähettää hakemuksen meille linkin kautta: www.koukkupaukku.net/lomake.html?id=2

Hallitus käsittelee jäsenhakemukset kokouksessaan ja kun tulet hyväksytyksi jäseneksi niin lähetämme sinulle oheismateriaalia, joka sisältää jäsentiedotteen, liittymismaksun (aikuiset 40€, alueen ulkopuoliset 80€, nuorille ei liittymismaksua), jäsenmaksun (aikuiset 45€, nuoret 15€) + mahdollinen virtalupa (aikuiset 80€, nuoret 30€). Sen jälkeen olet oikeutettu seuramme jäseneksi. Tiedotamme tapahtumistamme kotisivuillamme sekä paikallislehdessä, joten tervetuloa seuraamme!

Lisätietoa sinua kiinnostavista palveluistamme löydät aktiviteetti-osion alta tai kysyäkin voit esim. hallituksen jäseniltä!