Uutiset

7.5.2020SEURAN VERKKOKAUPPA AVATTU!!!!Lue lisää »31.8.2020Tervetuloa kalaan Liekkilammille!Lue lisää »5.6.2020Liekkilampien kesäsesonki ja t-paita-arvontaLue lisää »

Uusimmat kuvat

Liekkilammet

Liekkilammet on lampikalastus-kohde Vaajakoskella. Kohde on  avattu vuonna 2009.

Lampi sijaitsee Vaajavirran välittömässä läheisyydessä Vaajakoskella, alkaen Liekkilän sillasta ja päättyen Sammallahden kapeimpaan kohtaan. Lammella on yhteispinta-alaa 3,6ha. 

Kirjolohta istutetaan reilusti joten saalismahdollisuudet ovat hyvät. Lammen kalakantaa tarkkaillaan jatkuvasti kalamäärän pitämiseksi runsaana, joten tämän vuoksi myös saalisilmoitukset lammen kalastajille ovat pakolliset.

Lampi on läpivuoden kalastettavissa. Lupia myydään niin seuran jäsenille kuin myös seuran ulkopuolisille kalastajille. Avovesikaudella myydään myös C&R-lupia.

Lammen rannalla sijaitsevat asuinkiinteistöt tulee huomioda kalastuksessa. Emme halua seurana aiheuttaa minkään laista ylimääräistä häiriötä lammen läheisyydessä oleville asukkaille, joten huomiothan kalastuksessasi alueiden rajat.

Lampi on yhteydessä Päijänteeseen, joten vedenpinnan vaihtelut keväällä ja syksyllä vaihtelevat virtaamaa lammen molemmissa päädyissä. Pilkkijöitä kehoitetaankin käyttämään erityistä varovaisuutta heikonjään aikana. Pilkkijän turvallisuus lammella on pilkkijän omalla vastuulla, kuten missä tahansa muuallakin pilkittäessä. 

Huomioi siis turvallisuus lammella kalastaessassi ja varustaudu sen mukaisesti, talvella naskalit, kesällä venekalalla pelastusliivit jne.

Luvanmyynti ja veneiden vuokraus täältä kotisivujen verkkokaupasta.

https://goo.gl/maps/45m55xwpcU4R399CA