Uutiset

1.12.2021Talvikausi auki Liekkilammilla 29.11.!Lue lisää »29.11.2021Taimenen syysrauhoitus päättyy 1.12. klo:00!Lue lisää »

Uusimmat kuvat

Vaajavirran saalispäiväkirja

Jokaisen kalenterivuoden lopussa tulemme arpomaan kaikkien saalisilmoitusten kesken 2 kpl vuosilupia Vaajavirralle sekä 10 kpl päivälupia Liekkilammille. Myös saaliittomat kalastuskerrat kannattaa ilmoittaa, koska jokainen ilmoitus on yksi arpa arvontaan! Kiitos ilmoituksestasi ja onnea arvontaan!

Tämä lomake on tarkoitettu Vaajavirralla kalastavien saalispäiväkirjaksi. Olemme seurana panostaneet viime vuosina voimakkaasti Vaajavirran taimenistutuksiin ja seurannalla on tarkoitus kartoittaa istutuksien kannattavuutta, sekä Vaajavirran taimenkannan tilaa.Jokainen tilastomerkintä on tärkeää tilastoinnin kannalta, joten täytäthän mahdollisimman tarkasti omat kalastuskokemuksesi Vaajavirran taimenkantojen paremman tulevaisuuden puolesta.Lomakkeessa on kohta myös kalattomalle kalastuskerralle ja tieto saaliittomasta kalastuskerrasta on aivan yhtä tärkeä seurannan kannalta kuin saaliinkin ilmoittaminen.

Nimi
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Kalastuspäivämäärä (1.1.2013)
Aktiivisen kalastusajan kesto? (kaunko kalastit tällä kerralla?)
0-1 tunti
2-3 tuntia
4-6 tuntia
7-12 tuntia
13-24 tuntia
yli 24 tuntia
Tuliko kalaa?
Tuli, tuli!
Ei puristanut tällä kertaa...

Saalis

Kalastitko millä alueella Vaajavirralla? (huomaa että voit valita myös useamman kuin yhden alueista)
Yläkoski(Keskikoski-Yläkoski)
Yläpuoli (voimalaitoksen yläpuolinen alue-Keskikoski)
Alapuoli (voimalaitoksen alapuolinen alue)
Liekkilammet

Kirjoita tekstikenttään jokainen saamasi kala (taimen, harjus, järvilohi, kuha, kirjolohi tai siika) omalle rivilleen. Ilmoita rivillä kalalaji, pituus, paino, saantipaikka, ja pyyntiväline. Jos kalalaji on taimen laita vielä lisäksi oliko kala rasvaevällinen vai eväleikattu.Esimerkki: 1. Taimen, 42cm, 800g, alapuoli, vaappu, rasvaevällinen.

Saalistietolomake

Kenttään Muuta, voit kirjoittaa yleisiä huomionarvoisia havaintoja kalastuskerrastasi tai jos olet saanut esim. merkatun taimenen niin kyseisen merkin tunnuksen.Merkkaamme vuosittain Vaajavirralla satoja taimenia ja tieto taimenten käyttäytymisestä auttaa sekä meitä seurana, että riista- ja kalatalouden tutkimuslaitosta taimenkantojen suojelemisessa. Merkkaa mahdolliseen merkintätunnuksen eteen mitä ilmoittamaasi kalaa tunnus koskee.

Muuta?

Kiitos saalispäiväkirjan merkinnästäsi!

*Hyväksyn tietosuoja- ja rekisteriselosteen sekä henkilötietojeni käsittelyn. Tietosuoja- ja rekisteriseloste luettavissa osoitteessa https://www.koukkupaukku.net/34249