Uutiset

2.7.2024Taimenen kalastus voi jatkua vedenlämpöjen laskettuaLue lisää »8.2.2024Saalispalautearvonta toteutettuLue lisää »3.7.2023Taimenen kalastus jatkuu!Lue lisää »

Satunnaiset kuvat

juniorit pilkilla
kahvitarjoilu

Vaajavirran saalispäiväkirja

Jokaisen kalenterivuoden lopussa tulemme arpomaan kaikkien saalisilmoitusten kesken 2 kpl vuosilupia Vaajavirralle sekä 10 kpl päivälupia Liekkilammille. Myös saaliittomat kalastuskerrat kannattaa ilmoittaa, koska jokainen ilmoitus on yksi arpa arvontaan! Kiitos ilmoituksestasi ja onnea arvontaan!

Auta virran taimenta ja kuhaa! Muista täyttää jokaisen kalastuskerran jälkeen saalisseuranta.Kireitä siimoja, nyt ja tulevaisuudessa!

Nimi
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Kalastuspäivämäärä (1.1.2013)
Aktiivisen kalastusajan kesto? (kaunko kalastit tällä kerralla?)
0-1 tunti
2-3 tuntia
4-6 tuntia
7-12 tuntia
13-24 tuntia
yli 24 tuntia
Tuliko kalaa?
Tuli, tuli!
Ei puristanut tällä kertaa...

Saalis

Kalastitko millä alueella Vaajavirralla? (huomaa että voit valita myös useamman kuin yhden alueista)
Yläkoski(Keskikoski-Yläkoski)
Yläpuoli (voimalaitoksen yläpuolinen alue-Keskikoski)
Alapuoli (voimalaitoksen alapuolinen alue)
Liekkilammet

Kirjoita tekstikenttään jokainen saamasi kala (taimen, harjus, järvilohi, kuha, kirjolohi tai siika) omalle rivilleen. Ilmoita rivillä kalalaji, pituus, paino, saantipaikka, ja pyyntiväline. Jos kalalaji on taimen laita vielä lisäksi oliko kala rasvaevällinen vai eväleikattu.Esimerkki: 1. Taimen, 42cm, 800g, alapuoli, vaappu, rasvaevällinen.

Saalistietolomake

Kenttään Muuta, voit kirjoittaa yleisiä huomionarvoisia havaintoja kalastuskerrastasi tai jos olet saanut esim. merkatun taimenen niin kyseisen merkin tunnuksen.Merkkaamme vuosittain Vaajavirralla satoja taimenia ja tieto taimenten käyttäytymisestä auttaa sekä meitä seurana, että riista- ja kalatalouden tutkimuslaitosta taimenkantojen suojelemisessa. Merkkaa mahdolliseen merkintätunnuksen eteen mitä ilmoittamaasi kalaa tunnus koskee.

Muuta?

Kiitos saalispäiväkirjan merkinnästäsi!

*Hyväksyn tietosuoja- ja rekisteriselosteen sekä henkilötietojeni käsittelyn. Tietosuoja- ja rekisteriseloste luettavissa osoitteessa https://www.koukkupaukku.net/34249