Uutiset

8.2.2024Saalispalautearvonta toteutettuLue lisää »3.7.2023Taimenen kalastus jatkuu!Lue lisää »25.5.2023Seuran kevätkokous 2023, to 1.6. klo:18.00 alkaenLue lisää »

Satunnaiset kuvat

kojamo
Keskisen taimen

Keskustelu

KalastajaTaimenen pää20.6.2017 3.40
Joku ripustanu niemenkärjessä sijaitsevaan puuhun suht hyvän kokoisen taimenen pään.... Mielipide tästä?

Vaajakoski78Re: Taimenen pää20.6.2017 3.57
Ei voi olla totta!? Kuka idiootti menee tekemään tämmöistä, kun kyseessä on uhanalainen laji. Ei voi ymmärtää... Tämäkin taimen emo taimen? Jos asia näin on, olisi hieman biologisesta näkökulmasta asiaa voitu miettiä. (geenit, selviytyjä, vahvat ja terveet poikaset.) Tyhmää sanon minä ja kohta samat ihmiset ihmettelee, kun taimen kokonaan hävinnyt vaajakosken vesistöstä!!

-Kimmo-Re: Taimenen pää20.6.2017 14.38
Epäkunnioittavaa ja mautontahan se on saalista kohtaan. Kannattaa varmaan laittaa pää biojätteisiin, haudata maahan tai laittaa nuotioon. Ei tuota "symbolia" tarvitse ainakaan kannustimeksi jättää sinne puuhun.

Virrasta on seuran sääntöjen mukaisesti laillista ottaa saaliiksi 60-65cm eväleikatut taimenet. Sen puitteissa tuohon itse listimiseen ei ole sanan sijaa. Virrasta saaliiksi otettujen taimenten määrä pystytään säännöillä pitämään erittäin maltillisena nykyisellä mallilla, mutta kukaan ei tosiaan estä vapauttamsta noita "sallitujakaan" taimenia.

Kaiken tyylisten jätteiden jättäminen julkisille paikoille on kuitenkin kiellettyä, olipa kyseessä sitten orgaaninen- tai epäorgaaninen jäte. Joten kantakaa nyt kaikki mahdollinen niemestä pois mitä olette sinne tuoneet / saaneet. Kukaan ei myöskään kiellä siistimästä vähemmän ymmärtävien jätöksiä. Pidetään niemi siistinä!Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: