Uutiset

15.4.2024Jänismajan kevättalkoot 11.5. Klo:9 alkaenLue lisää »8.2.2024Saalispalautearvonta toteutettuLue lisää »3.7.2023Taimenen kalastus jatkuu!Lue lisää »

Satunnaiset kuvat

taimen 58cm takaisin
Taimen 67cm, Vaajakoski

Keskustelu

Kimmo HartikainenProvosoinnista palstalla2.5.2010 1.38
Koittakaa käyttäytyä asiallisesti näissä keskusteluissa vaikka kuinka hatuttas.

Jätän tarkoituksella esimerkin vuoksi tuon sääntöuudistus-keskustelun siivoamatta, jotta jokainen tietäisi miten ei kannata asioita kommentoida.

Kritiikkiä saa antaa, sitä ei vapaassa maassa kukaan kiellä. Miten, missä ja mitä kritisoidaan onkin sitten jo taito laji, jota itse kukin saisi opetella.

Niin hyvin ei asioita osata myöskään tulevaisuudessa hoitaa etteikö joku tulisi kokemaan oman mieltymyksensä tulleen laiminlyödyksi. Tärkeintä on kuitenkin että asioita viedään yhteisen hyvän nimissä eteenpäin jäsenistön (Koukku ja Paukku ry.:n jäsenten) enemmistön toivomalla tavalla.

Jos on konkreettista ja aiheellista kritisoitavaa, niin toivottavasti sitä myös tulevaisuudessa palstalle laitetaan. Ilman keskustelua tämä seuratoiminta muuttuu yksinpuheluksi, eikä se varmasti ole kenenkään etu pitkällä juoksulla.

Yksi toivomus kritiikistä olisi, että laittaisitte rehellisinä ja sanojenne takana seisovina ihmisinä koko nimenne kritisoitavan asian perään. Jos ette nimeä uskalla tai kehtaa laittaa, niin laittakaa mielummin kritiikkinne suoraan sähköpostilla hallituksen jäsenille (s-posteja löytyy hallitus ja jaostot osion alta).

Tulen jatkossa siivoamaan asiattomat kommentit pois, joten säästäkää ruutinne johonkin hyödyllisempään.

Jos ja kun joku tulevaisuudessa intoutuu provosoitumaan niin toivottavasti älykkäämmät yksilöt älyävät olla kommenteista provosoitumatta.

Näistä suorista ja epäsuorista nettiuhkauksista on olemmassa jo paljonkin tuomioita, joten kannattaa jättää loivatkin verbaaliset Moran heristelyt ja "tupenrapinat" näpyttelemättä.

Tulemme jatkossa reagoimaan myös tällä osa-alueella tiukemmin. Asiattomat viestit tullaan poistamaan, jos homma menee "villiksi" niin tullaan seuran sisäisiä rangaistuksia käyttämään. Tarpeen vaatiessa uhkailut viedään vaikkapa sitten oikeuslaitoksen ratkottaviksi.

Kaikille tiedoksi että anonyymeistä viesteistännekin jää jälki josta jopa mekin pystymme selvittämään keitä siellä nurkan takana oikeasti on huutoa pitämässä.

"Turistille" tiedoksi että sinulla on hyvin selkolukuinen IP-osoite, joka on erittäin helppo paikantaa henkilöllisyytesi selvittämiseksi.

Tällä hetkellä vielä ystävällisin terveisin,
Kimmo Hartikainen
Vaajakosken Koukku ja Paukku ry.

Terhi-MasaRe: Provosoinnista palstalla4.5.2010 3.02
Hyvä Kimmo!

Nimimerkillä kirjoittaminen tuo mukavaa "tittelit pois" -otetta keskusteluun, mutta ellei tosiaan viestinsä perään kehtaa omaa nimeään laittaa on viisainta jättää viesti postaamatta ja miettiä rauhassa fiksumpaa kerrottavaa.

kireitä,

Matti Virkkunen

MaunoRe: Provosoinnista palstalla28.4.2015 20.23
Asiallista tekstiä ei voi muuta kuin hattua nostaa



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: